15.12.12

Messi - Tercer premi ‘World Soccer’


Nou motiu de celebració per a Leo Messi. El crac argentí de l’FC Barcelona va ser designat ahir com a millor jugador del món per la revista World Soccer.
El golejador es va imposar a la votació a Cristiano Ronaldo i el seu company d’equip, Andrés Iniesta. D’altra banda, el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, va ser escollit entrenador de l’any.
Leo Messi va ser triat el millor jugador del món el 2012, amb el 47,33% dels vots, davant de Cristiano Ronaldo, amb el 19,01%, i d’Andrés Iniesta, amb el 9,77%, en un premi designat en part per aficionats i per un jurat especialitzat. És la tercera vegada que Messi és declarat el millor d’una temporada en la qual empata amb el brasiler Ronaldo. El número 10 del Barça, a més, va ser inclòs a l’onze ideal de la competició, juntament amb els seus companys d’equip Jordi Alba, Xavi Hernández i Andrés Iniesta. Els altres set jugadors que conformen aquest equip de l’any són Casillas, Lahm, Sergio Ramos, Kompany, Pirlo, Falcao i Cristiano Ronaldo. El millor conjunt del 2012 va ser la selecció espanyola, que va aconseguir l’Eurocopa i va obtenir el 47,36% dels vots, mentre que el seleccionador d’Espa-nya, Vicente del Bosque, es va erigir com a millor entrenador.
Un dels jugadors que es va sumar als elogis a Leo Messi va ser el migcampista de l’Atlètic de Madrid Gabi. “Fa 10 anys que parlem d’això, és difícil, és el més desequilibrant del món, i amb la pilota és imparable. Hem de tenir moltes més ajudes i no deixar espais perquè no tingui u contra u”, va indicar el capità del segon classificat. El jugador reconeix que serà molt difícil puntuar al Camp Nou. “Sabem que és molt complicat i hem de fer un partit quasi perfecte, però tenim moltes possibilitats. Tenen grans jugadors que et poden guanyar sols un partit i la concentració ha de ser màxima.”
De la seva banda, l’FC Barcelona retrà homenatge abans del partit de demà (21 hores) als exjugadors del club Seydou Keita, Sylvinho i Deco i també passaran un resum dels gols que li han valgut a Leo Messi per superar el rècord anotador en un any de Gerd Müller. Tant Deco, Sylvinho com Keita, que aquests dies preparen la Copa Àfrica juntament amb els seus excompanys, assistiran demà a la llotja del Camp Nou per presenciar el partit i rebre l’homenatge del club.
FLORENTINO PÉREZ: "IKER CASILLAS ÉS UNA LLEGENDA DEL FUTBOL"
El capità del Reial Madrid, Iker Casillas, i el president del club, Florentino Pérez, van presentar el Partit de la Il·lusió, que es celebrarà el 23 de desembre al palau d’Esports de Madrid amb l’objectiu de recaptar fons per fomentar el treball de joves amb risc d’exclusió. Una de les declaracions que van cridar més l’atenció van córrer a càrrec de Florentino Pérez. “Iker Casillas és una llegenda del futbol, i més enllà d’això també sap interpretar els valors de solidaritat. Per això volem estar amb Iker i amb BBVA en aquest Partit per la Il·lusió, perquè sempre es pot fer alguna cosa més per ajudar. És un partit que hem de guanyar tots”, va manifestar el màxim mandatari dels blancs.
DIARI D'ANDORRA

Aucun commentaire: